Vásárlók véleményei

1)
Először is a csomagolás nagyon tetszetős. kellemes a szemnek és valóban szép a megjelenés. Eddig az arctisztítót, a hidratálót és a hidratáló arckrémet használtam, valamint a nyak és szemápoló szérumot. Egyszerűen nagyon jó érzés a bőrömnek, a tapintása pár nap alatt megváltozott. A minap használtam a hajápoló termékeket is, és pár nap után az érzés határozottan más volt!
Az alapozó olyan, mint a selyem, két nap után már imádom! Tudom, ez egy kicsit túlzásnak tűnik, de tényleg teljesen felvillanyozott a minősége, határozottan rabul ejtett. (Sharon az arctisztítót és az alapozót használta). Mindkettőnket rendkívüli örömmel tölt el ez a fejlődés az organikus termékek piacán, valamint, hogy megjelentek a Miessence termékek.

June & Sharon somethingoutofthebox.com 10/03/2005


2)
Egy ideje már keresek egy valóban organikus összetevőkkel rendelkező terméket, és már kétségbeesetten feladtam, hogy valaha is találok ilyet, pedig már a bio-boltokat is bejártam. Nagy lelkesedéssel vettem az első dobozt a termékből és alig bírtam kivárni, hogy hazaérjek! Még csak 4 napja használom a terméket, de mennyei érzés. Gratulálok, főleg a B5 hajgyógyító termékhez!
Fantasztikus tapintású a hajam és csodálatos illata van. A Balancing Facial arctisztító illata nagyon finom és fantasztikus lett a bőröm használata után! Megvásároltam a Rejuvenating (fiatalító) hármas csomagot az édesanyámnak karácsonyra, biztos vagyok benne, hogy szeretni fogja!
Mindenkinek, aki bizonytalan a dezodorokkal kapcsolatban: a Tahitian Breeze egész napra védelmet nyújtott a szagokkal szemben (szeretem a trópusokat) és csodálatos illata van! Már nagy büszkeséggel és izgalommal várom, hogy képviselhessem a Miessence termékeket!

Leanne P Jabiru, NT. 14/12/2004


3)
Már három éve használom a Miessence termékeket, és nagyon szeretem őket. A Soothing bőrápoló sorozatot használom és úgy találtam, hogy valóban természetes ragyogást és puhaságot ad az arcomnak. A fogkrém és a dezodor NAGYSZERŰ, mivel használtam ezeket a termékeket, tudom, hogy egészségesek az egész testnek és soha nem fogok visszatérni a hagyományos termékekhez. Megpróbálom terjeszteni a CERTIFIED ORGANIC kifejezést (hitelesítetten Organikus) amennyire csak lehetséges, mert manapság nem hiszem, hogy lehet más módon élnünk... ez egy holisztikus szint... az értelmünk, a testünk és a lelkünk. Higgy nekem és a tested meg fogja köszönni!!!

Sam - Camp Eden Health Retreat 15/11/2004


4)
A családom örömmel használja a ONE Group termékeit nyolc hónapja - In-Liven, Miessence, MiEnviron - íme néhány a nyilvánvaló előnyök közül:

In-Liven probiotikum:

Allergia:
A lányom sajtallergiája elmúlt! Nincs több gyomorgörcs vagy gyomorrontás, ha alkalmanként pizzát vagy sajtos melegszendvicset eszik.

Székrekedés:
napi széklete van a minden második napi helyett. Gyakorlatilag minden étrend kiegészítőt kipróbáltunk, amit csak ismertünk az utóbbi öt évben, hogy megoldjuk ezt a két problémát (sajt allergia és székrekedés), de eredménytelenül. Ez most jóra fordult, a lányom boldog, éber és eleven!

Hajápolás:
A feleségem és a lányom természetes hajszíne visszatért. A természetes szín évekig hiányzott, és a más samponokban és kondicionálókban lévő szintetikus összetevők vastag rétegével volt elfedve.

Bőrápolás:
A feleségem bőréről szinte minden folt eltűnt. Henry orrának a bal felén volt egy piros duzzanat, és a Blemish Gel használata után 12 órával a piros duzzanat eltűnt.
Wow!

Dezodorok:
A feleségem izzadtságszaga a blúzokról eltűnt. Nagyon tetszik neki!

Szájápolás:
Henry fogai fehérebbek a fogkrémet és a szájöblítőt használva, amelyek egyébként 8 hónapig kitartottak. Elég csak 2-3 csepp vízzel elkeverni az öblögetéshez és még több ideig elég.

Légfrissítő:
15 éve ez az első alkalom, hogy merünk (vegyszermentes) sprayt használni a házunkban, elsősorban a konyhában és a WC-ben. Olyan illat van, mintha erdei parkban sétálnánk vagy egy kertben, nem pedig egy parfüm vagy vegyszergyárban.

Zuhanyfülke:
A padló sokkal tisztább és nem maszatos a vegyszermaradékoktól.


Köszönjük ONE Group!
Henry Y. Wellington, NZ 15.12.05