Kozmetika

Mivel a Messence termékeknek- mint a világ első garantáltan természetes alapú bőr-és testápoló családjának- ilyen átütő sikere volt, arra ösztönzött minket, hogy sminkszereket is kifejlesszünk. Pontosabban hölgyvásárlóink és felhasználóink szorgalmazták, hogy ezen a területen is természetes alapú alternatívát nyújtsunk- nem csoda miután e termékek összetételét megismerték.
Úgy tűnik, nem csak a vevőink találták ezt jó ötletnek, - mert 2002 elején az ausztrál kormánytól állami támogatást kaptunk a világ első természetes alapú kozmetikumának kifejlesztésére.
Büszkék vagyunk rá, hogy ellenőrzötten biológiai hatóanyagokat tartalmazó, teljesen természetes alapú kozmetikai termékeket kínálhatunk Önöknek, melyek ápolják a bőrt és egyúttal természetesen harmonikus színt és tartós hatást biztosítanak.

Köszönöm a világ legjobb kozmetikumát! A termékek egyszerűen elképesztők, nagy örömet jelent a használatuk.
Wendy B, Mt Eliza VIC


Translucent Foundation (Átlátszó alapozó, természetes UV-védelemmel)
50 ml 11500.-Egyenletes bőrszínt és lágy, áttetsző fedést biztosít. Véd a környezeti ártalmak, az UV-sugárzás és a szabadgyökök ellen. Minden megvilágításnál természetes hatást kelt és egész napos védelmet nyújt a bőrnek.
Élvezze a tápláló gabona-dió és gyümölcsolajak jótékony hatását.
Figyelem: csak a MiEssence Moisturiser alappal hatékony, más hidratálókrémmel nem. Használat előtt kérjük felrázni. Tegyen egy kis Font de Teint az orrára, homlokára és az állára, majd finoman kenje el az arcon és a nyakon, úgy, hogy a bőrpihéket ne bolygassa fel.

4 természetes árnyalatban kapható:
01-pocelán (nagyon világos)
02-vanília (világos)
03-méz (közepes árnyalatú)
04-almond (olíva/barnás) sötétbőrűek részére

Nemrég vettem egy Font-De Theint a Miessence-től, és csak azt szeretném mondani, hogy teljesen el vagyok ragadtatva tőle. Két napon belül meg is érkezett a csomag, és a termék fantasztikus. A többi szerrel összehasonlítva érzem a különbséget és a jövőben feltétlenül többet fogok vásárolni belőle.
Sarah H, Samford QLD


Concealer (alapozó krém)
Concealer - 5 g 4900.-A bőr egyenetlenségeinek javítására szolgál, mint pl. szem alatti sötét karikák, bőrhibák és foltok. Egyidejűleg UV- védelmet is nyújt.
Kenje óvatosan a Concealer-t a bőrére, és ujjaival oszlassa el a problémás területek széléig. Ügyeljen arra, hogy ne dörzsölje be a bőrbe. Utána használjon Translucent Foundation-t.
Kapható Fair (világos), Medium (közép), Tanned (barnás), Dark (sötét) árnyalatban.

Translucent Powder (laza szerkezetű, áttetsző arcpúder)
10 g 6700.-

Ez a finom, áttetsző, leheletfinom árnyalatú púder tökéletessé varázsolja a sminket és selymesen csillogó fényt ad neki. A Foundation és díszítőkozmetikum felvitele után lágyan simítsa át az arcot egy ecsettel. Ellenőrzött ökológiai termesztésből származik, a tiszta rózsaolaj finom illatával.

Bronzing Dust (bronzosító por)
10 g 6700.-

Ezt a színezett púdert lehet önállóan vagy a Fon De Theint felett hordani. Bőrének napbarnított színt és enyhe ragyogást kölcsönöz. Kenje a Bronzing Dust-ot a nyakra, vállra és a karokra-pl. estélyi ruhához. Ellenőrzött ökológiai termesztésből származik, a tiszta rózsaolaj finom illatával.

Mineral Foundation Powder (laza szerkezetű, színezett arcpúder)
Mineral Foundation Powder - 6 g 7300.-A MiEssence arcpúderünkhöz csak tisztított ásványokat, nemes, és természetes anyagokat használunk. Élvezze a selymes, porózus, alig észrevehető, természetes napvédelmet nyújtó púdert. A Serizit Mica visszaveri a fényt, halványítja a pórusokat és a ráncokat. Ellenőrzött ökológiai termesztésből származik, a tiszta rózsaolaj finom illatával.

Enyhe fedéshez: hidratálás után ecsettel vigyük fel a bőrre.
Erős fedéshez: hidratálás után szivaccsal vigye fel a bőrre.
A smink tökéletesítéséhez: Fújjon egy kis Rose Monsoon hidratáló sprayt az arcára.
Kapható Fair (világos), Medium (közép), Tanned (barnás), Dark (sötét) árnyalatban.

Mineral Blush Powder (arcpirosító)
6 g 5800.-Arcpirosítónkhoz is kizárólag finom, tisztított ásványokat használunk,- csodálatos, természetes színekben. Mindhárom szín esetében választhat Silk (matt színű napközben), és szatén árnyalatok (csillogó színű estére) között. Ellenőrzött ökológiai termesztésből származik, a tiszta rózsaolaj finom illatával. A Serizit Mica visszaveri a fényt, halványítja a pórusokat és a ráncokat, ragyogóvá varázsolja a bőr természetes színét.
A természetes hatás érdekében kenjünk ecsettel egy keveset az arcra.
Erősebb színhatás eléréséhez: szivaccsal vigyük fel. Az ezüstös árnyalatú púderrúzs a dobozban egy kicsit világosabbnak látszik, mint a bőrön. A szatén árnyalatú viszont alig változik.

Kapható:
Desert Rose Silk & Desert Rose Satin (sötét lila egy kevés rózsaszínnel)
Apricot Dew Silk & Apricot Dew Satin (meleg rozé egy kevés narancssal)
Ginger Blossom Silk & Ginger Blossom Satin (semleges sárgabarack-bézs)

Lip Créme (ajakszinező)
Lip Creme - 5 g 5600.-Ásványi pigmentek (vasoxid) intenzív, természetes festékét tartalmazó krémes termék. A praktikus dobozban lévő festék könnyen felvihető ecsettel vagy kézujjal. Élvezheti. a vanília és a méz kellemes ízét.
Kapható Plum (szilva), Grape (szőlő), Paprika (paprika), Melon (dinnye), Cinnamon (fahéj), Nutmeg (szerecsendió) ízekben.

Olyan, mint egy védő, hidratáló ajakbalzsam, mely még a természetes színű ajkak elegáns érzésével is megajándékoz. A "szőlő" nagyon jól áll a szőke nőknek. A krémes anyag nem csak több órán keresztül biztosít kellemes érzést, hanem jó illatú is. Köszönöm ezt a nagyszerű újdonságot.
Katja B, Devonport, NZ


Shimmer Créme for Cheeks and Lips (szájfény arcra és az ajkakra)
Shimmer Creme - 5 g 4800.-Enyhe színt és lágy csillogást kölcsönöz azokon a helyeken, amelyeket hangsúlyozni szeretne. A praktikus dobozban lévő festék ujjal könnyen felkenhető.
Kapható Berry (eper), Cocoa (kakaó) és Peach (őszibarack) színekben.

Jaffa Lip Balm (ajakbalzsam)
15g 2400.-

Ezt a finom ajakbalzsamot éjjel-nappal használhatja a csókos ajkakra. Tápláló Sheavaj, avokadó, bogáncsmag olaj tartalmával a kiszáradt, cserepes ajkakat puhává és simává varázsolja.
Az igazi narancs és vanília kellemes illatával.

Mascara (szempillafesték)
Mascara - Pure Black 6 ml 5800.-

A Miessence bio-maszkja összeköti a jojóbaolaj tápláló és a természetes Bentonit erősítő és térfogatnövelő tulajdonságait a hosszantartó természetes ásványi pigmentek szinezőerejével, a sűrű, selymes és egészséges szempillák eléréséhez. Az erősebb hatás érdekében több rétegben vigye fel egymás után, melyeket közben hagyja megszáradni.