A ONE Group siker sztori

A ONE Group története egy közös álommal, az ökológia, az emberi méltóság, az egészséges ember és Föld nevű bolygónk iránti mérhetetlen tisztelettel kezdődött. Alapítók Narelle Chenery, Alf Orpen és John Hunter egyesítették egyedi tehetségüket, szakértelmüket és tapasztalataikat, így hozva létre 2001-ben az Organikus és Természetes Vállalatcsoportot (Organic & Natural Enterprise Group).

A ONE Group éveket szentelt kutatásra és egy kivételes úttörő terméksorozat kifejlesztésére. A ONE Group készítményei egyedülállóak, a világon az első és legszélesebb palettát magában foglaló testápoló, egészséges életmóddal kapcsolatos, és háztartási termék sorozat amelyet független minősítő szervezetek a legszigorúbb nemzetközi élelmiszer szabványoknak megfelelően hitelesen organikusnak minősítettek.

18 hónap alatt, csak Ausztráliában ONE Group értékesítése 2500 %-kal nőtt.

A ONE Group világrengető eredményei és sikerei elindították a széles néprétegek organikus, természetes és egészséges alternatívákra vonatkozó oktatási mozgalmát. Visszaadják közös álmainkat, segítenek nekünk embereknek, és védik bolygónkat.