A ONE Group alapítók

Narelle Chenery:

Ő fejlesztett ki egy olyan termékskálát, amely tényleg méltó az organikus, minősítő pecsétre. Tudását, képzettségét és tapasztalatát ötvözve Narelle életre hívott egy páratlan és csodálatos kivonatokból álló, hitelesítetten organikus bőrápoló terméksorozatot. Létrehozta azt, amit sokan lehetetlennek hittek, egy emulgáló és tartósító rendszert szintetikus vegyi anyagok nélkül.
"Az oktatás a kulcs, képessé tenni a fogyasztókat arra, hogy felismerjék miből állnak a termékek valójában a ravasz marketingfogások ellenére. A félrevezető címkék és az organikus tartalomra vonatkozó ravasz reklámok, gyakran elfedik a potenciálisan mérgező összetevők alkalmazását, melyek komolyan aláássák a valódi organikus tulajdonság becsületét."

Alf Orpen:

Ő tényleg hisz abban, hogy a tettek beszélnek, 20 éve dolgozik a természetes és organikus területen. Tapasztalatát az USA-beli, Egyesült Királysági illetve Délkelet-Ázsiai munkái során szerezte. Több mint 3 évet vett igénybe az a kimerítő és kemény folyamat, amíg megkapták az élelmiszer szabványok szerinti organikus hitelesítést.
"Általános problémát okoz sok tudósnak és közgazdásznak, hogy az elkövetkező 20 évben be kell vezetniük egy stratégiát arra, hogyan hozzanak létre egy ökológiailag fenntartható világot. Ezen pozitív változások elősegítésére, a leghatékonyabb módszer a ONE group által kidolgozott dinamikus üzleti lehetőség."

John Hunter:

Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik, a sikeres nemzetközi társasági menedzsment területén, a hálózatmarketing és egészségügyi iparban. Ötvözve széleskörű tudását és tapasztalatát, egy egyedülálló üzleti modellt és kompenzációs tervet hozott létre, amely illeszkedik ezekhez a páratlan termékekhez.
"Elköteleztük magunkat, hogy csak hitelesítetten organikus termékeket értékesítsünk. A kompenzációs csomagunk elismerten piacvezető, és rendelkezik minden olyan szükséges elemmel, amely ösztönzi az aktivitást és jutalmazza a valódi fáradozást. A több csatornás módszerünk magában foglalja a kiskereskedelmet, a wellness és kozmetikai ipart, valamint a jótékonysági adománygyűjtést."