Hitelesítetten Organikus

A ONE Group készítményei egyedülállóak, a világon az első és legszélesebb palettát magában foglaló testápoló, egészséges életmóddal kapcsolatos, és háztartási termék sorozat amelyet független minősítő szervezetek a legszigorúbb nemzetközi élelmiszer szabványoknak megfelelően hitelesen organikusnak minősítettek.
A certified organic (Biológiailag hitelesített) elnevezés használatát nemzetközileg elismert intézetek szabályozzák, mint pl. az ACO Ausztráliában, és az USDA az Egyesült Államokban. Mindkét szervezet tagja a nemzetközileg elismert IFOAM (International Federation of Organic Agriculture Movements) nevű vezető szervezetnek. Ezen kontroll szervezetek által garantált termékekben bízhatunk! Ilyen logó nélkül minden arra vonatkozó kijelentés, hogy egy termék természetes, hamisítatlan anyagokat tartalmaz, ellenőrizhetetlen. A ONE Group termékei, nem csak biológiailag bevizsgáltak és rendelkeznek ezen szervezetek védjegyeivel, hanem tényleg természetes összetevőket tartalmaznak.

A Miessence termékeken található hitelesített organikus pecsét az Ön garanciája, hogy teljesen vegyszermentes termékeink csak valóban tiszta, organikus anyagokat tartalmaznak.


ACO hitelesítő bizonyítvány
Weboldal címe : http://www.australianorganic.com.au/


USDA hitelesítő bizonyítvány
Weboldal címe : http://www.usda.gov/


BFA hitelesítő bizonyítvány
Weboldal címe : http://www.bfa.com.au/