Hajápolás

Miért?

Lehetséges, hogy az első hetekben haja méregtelenítése zajlik, ha korábban szilikonderivát tartalmú hajápoló termékeket (pl. dimethicone) használt. Ez alatt az idő alatt haja szárazabb és kócosabb lehet, mint máskor, de biztos lehet benne, hogy ez el fog múlni. Használja a Clarifying Hair Rinse-t (citrus- ecetöblítőt), hogy eltávolítsa a vegyi maradványokat, majd fésülje és simítsa ki haját a Proteckt B5 Hair Pepair Sprayvel.

Milyen gyakran?
Szükség szerint.

Desert Flower Shampoo (normál és száraz hajra)
250 ml 3900.-

Kiválóan alkalmas csecsemők és gyerekek részére, mindennapos használatra. Enyhe yukkalé és kókuszdióból nyert polyglükóz tartalmának köszönhetően kíméletesen tisztítja a hajat. A panthenol hidratálja a roncsolt szerkezetű hajvégeket, a bio-avokádó olaj pedig fényesít. A bio- növények dússá és selymesen csillogóvá varázsolják haját.
Masszírozzon be egy kevés sampont, majd hagyja, hogy a hab a hajszálak teljes hosszában kifejtse hatását. Ismételje meg a műveletet. A második alkalommal több hab fog képződni, mint először. Végül használja a Clarifying Hair Rinse (citrus-ecet öblítő) és/vagy a Shine Herbal Hair Conditioner (ápoló hajöblítő) termékeket.

Szeretném Önökkel közölni, hogy valamennyi hajápoló termékükért rajongok. Fodrászként az összeset kipróbáltam. Hamarosan saját szalont nyitok, és alig várom, hogy a vendégeimnek ajánljam őket. Mindig fogok tartani a samponjaikból és kondicionálóikból. Fantasztikus érzés, a hajamon érezni a különbséget. Minden hajnak ilyennek kellene lennie. Köszönöm szépen!
Trace, Brisbane, QLD

Már az első alkalommal éreztem a különbséget. A hajam lágyabb lett, és már nem olyan száraz és bozontos, mint régen. Bernard M, Southport QLD
Ragyogóan néz ki a hajam, jó illatú (mint régen, gyerekkoromban). A termékek tiszták és természetesek.
Marita V, Bulli NSW


Lemon Myrtle Shampoo (normál, zsíros hajra)
250 ml 3900.-

Tisztító hatású sampon zsíros hajra, illetve arra az esetre, ha néhány hajápoló termék használatát túlzásba vittük. Kényeztesse magát az ökológiai termesztésű citrommirtusz élénkítő illatával. Masszírozzon be egy kis sampont a hajba egyenletesen, majd hagyja a habot a hajszálak teljes hosszában hatni. Ismételje meg a műveletet. A második alkalommal több hab fog képződni, mint először. Végül használja a Clarifying Hair Rinse (citrus-ecet öblítő) és/vagy a Shine Herbal Hair Conditioner (ápoló hajöblítő) termékeket.

Clarifying Hair Rinse (citrus-ecet öblítő)
250 ml 3400.-

Ez az öblítő lezárja a hajnyelet és segít kifésülni a hajat. Szabályozza a fejbőr pH értékét, eltávolítja a felesleges zsírt, tisztává, ragyogóvá és könnyen fésülhetővé teszi a hajat. Bio-almaecetet, a fejbőrt és a hajat gyógyító bio- növényeket, valamint a bio citromhéjolaj élénkítő illatot tartalmaz. Tegyen 20 ml öblítőt (egy evőkanál) egy csésze melegvízbe, öblítse le vele a megmosott haját, de ügyeljen arra, hogy a szemébe ne kerüljön. Végül meleg vízzel öblítse le.

Shine Herbal Hair Conditioner (ápoló hatású kondicionáló minden hajtípusra)
250 ml 3500.-

Avokadóolaj és B5 pro-vitamin tartalmával hidratálja és óvja a hajat. A benne lévő bio -gyógy növények gondoskodnak a haj fényéről és vitalitásáról, az almaecet pedig a természetes sav-lúg egyensúlyról.
Hajmosás után tegyen egy kis öblítőt hajára, különösen a hajvégekre. Hagyja rajta néhány percig, majd meleg vízzel mossa le. Intenzív kondicionálóként száraz hajra is lehet használni. (öblítés nélkül)

Három évvel ezelőtt kezdtem el egy ismert márkájú sampont és kondicionálót használni. Megijedtem, mert a hajam fakó, sprőd és egyre vékonyabb lett. Egy kicsit kutakodtam, Narellel beszéltem és rájöttem, hogy szilikonnal bombáztam a hajamat. Ha újra egészséges hajat szeretnék, számolnom kell a méregtelenítés következményeivel, melyek az ilyen tömegtermékek elhagyásakor jelentkeznek. Áttértem a Miessence samponra és kondicionálóra. Egy hónapig olyan volt a hajam, mint a drót. Teljesen összeomlottam, de tudtam, hogy nem szabad feladni. Nos, 3 hónap után újra "angyalhajam" lett.
Divianna B, Mt Tamborine QLD


Protect B5( hajregeneráló)
250 ml 5200.-

A panthenol hajápoló vitamin. Természetes eredetű panthenolunk tartósan hidratálja, fényessé varázsolja és ápolja a hajat. A biológiailag előállított csipkebogyóolaj hidratálja és védi a száraz, törékeny hajvégeket. Bio növények kivonata erőssé és élettel telivé teszi a hajat. Mosás után és hajformázás előtt fújja be a szárazra törölt haját, és óvja a magas hőmérséklettől, valamint a hajszálak roncsolásától. Száraz hajra is lehet használni.

Szeretném tudatni Önökkel, hogy a Protect B5 hajregenerálójuk nagyszerűen hat leégés ellen.
Hétvégén kipróbáltam, amikor csúnyán leégett a karom. Másnapra teljesen elmúlt a bőrpirosodás, ami az én világos bőrömnél eléggé szokatlan.
Alex


Shape Styling Gel (hajformázó gél)
250 ml 4200.

Óvja és táplálja a hajat frizura készítésekor. A panthenol tartós hidratálást biztosít, fényessé és könnyen kezelhetővé teszi a hajat. A bio- csipkebogyómag olaj hidratáló hatása javítja a száraz, roncsolt hajvégek szerkezetét, újra simává és fényessé varázsolja azokat, miközben a bio növényi összetevők a hajat és a fejbőrt kényeztetik. Közepes tartást biztosít a legtöbb hajtípus számára. A Shape Styling gélt szárazra törölt hajra használja.